Η ιστορία μας

Η εταιρεία La Nuit ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ‘80 και δραστηριοποιείται στον κλάδο του σχεδιασμού, της κατασκευής και εμπορίας γυναικείων εσωρούχων , μαγιό και exclusive ρούχων.

Η αποστολή μας

Οι ιδρυτές της εταιρείας, με πολύχρονη πείρα στο χώρο της μόδας, έχουν πάντα ως προτεραιότητα την άριστη ποιότητα, δίνοντας έμφαση στην επιλογή των καλύτερων υφασμάτων και υλικών αλλά και στην προσεκτική ραφή.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας είναι και θα είναι πάντα να δημιουργούμε μοναδικά και διαχρονικά σχέδια, που κάνουν την κάθε γυναίκα να αισθάνεται όμορφη και ξεχωριστή, αναδεικνύοντας τα δυνατά της σημεία και ενθαρρύνοντας την να είναι ο εαυτός της!

Η προσέγγιση μας

Το ύφος των συλλογών μας είναι μοντέρνο και νεανικό, πάντα με γνώμονα τη θηλυκότητα. Η εκάστοτε συλλογή αποτελείται πάντα από μια ευρεία γκάμα , που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Σε συνδυασμό με την επίγνωση της ελληνικής αγοράς και των απαιτήσεων της κατάφερε να δημιουργήσει ένα εντελώς δικό της ύφος, αναγνωρίσιμο πλέον από το καταναλωτικό κοινό.

H αγάπη μας για το στυλ και την δημιουργία με ελληνικά προϊόντα βοήθησαν ολοένα και περισσότερο στην αναπτυσσόμενη  μονάδα παραγωγής μας .Εδρεύοντας στην Θεσσαλονίκη ,αυξάνουμε καθημερνά την ποικιλία επιλογών σε γυναικεία μαγιό και εσώρουχα.

.  .  .  καλώς ήρθατε στον κόσμο της “La nuit Lingerie”